lauantai 18. huhtikuuta 2015

Happy birthday!

Helou! Nyt tulis vaan tämmönen lyhyt postaus, eikä tulis jatkoo kuva tarinalle. Koska ystävälläni oli synttärit otin kuvia ja tein uuden postauksen:) Kuvissa näät ystäväni koiran ja minun oman KISSANI :3 Useat ovat otin kaverini kanssa otettuja Mymiracleskingdom.blogspot.com:) Pikemmittä puheitta pääsette lukemaan ja katselemaan kuviani ( rumia sellaisia)
 
 

 

 

 

Et oo tosissas.


Lentokone




 
Piikkilanka kuva ( kaverin ottama)


 
                                                   ROAR ROAAAR!
 

 
Unisieppari ( Mini)

 

 


 

Heitin kävyn ja kamu napsaisi kuvan :3

Nam nam nam nam namnamnam...

Älä tuijaa...

Tarkoituksella näkyy kamera




KIITOS KAUHEASTI, että luit ja katsoit kuvat. Lukijoita on 6 ja toivon niitä tulevan lisää:) Kommentteja on aina ilo lukea. Jotkut kuvista otin kaverini järkkärillä ja sen huomaa laadusta helposti. Kiitän ja kumarran Cx

3 kommenttia:

  1. KLiva postaus!^^ Nöpö/Lita kuvat oli suloisia, varsinkin 14 kuva Nöpöstä oli söpö, koska kellertävät silmät näkyvät hyvin tarkasti ja katse oli tuima♥ (?) Toisiks vika kuva avaimesta oli myös kiva, koska puut sopivat hyvin tuon avaimen ruosteisiin väreihin:3 Sama juttu kun Jutal, tällä kertaa en pitänyt yhtä paljon Pullip kuvista kun luontokuvista(: (Vaikka nekin oli kivoja) Kiva postaus kaiken kaikkiaan^^ Ps: Unisieppari kuva oli myös kiva(:

    VastaaPoista
  2. ei mullla ollut mitään lita kuvaa. Mutta kiitos kuitenkin:3

    VastaaPoista