torstai 28. toukokuuta 2015

Musiikki laakson väki

                                       Töttöröö!!
Koulut ovat lopuillaan ja postaus tahti kiihtymään. Vaikka on ollut pieni tauko siihen löytyy hyvä selitys: Kokeet, koulu, Harrastukset, sökönä oleva kone ja kaverit. Tästä tulee musashootti en tiedä sopivatko kuvat musaan ja niin edelleen, mutta toivottavasti tykkäätte:)

Musiikki on " minun" mielestäni ihan hyvä ja toivon, että tekin pidätte siitä:) Mutta mitä minä tässä vielä höpöttelen, miksi en vain päästä teitä katselemaan uusinta postaustani?
Kelatkaa hitaasti alaspäin, sillä muuten kuvat loppuvat kesken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos kaikille jotka katsoivat postaukseni. En tiedä mitä tykkäsitte, mutta jos kommentoitte niin saan tietää. Toivottavasti piditte:) Danalla oleva haalari asu on kaverini, joten sitä ei ole kaikissa kuvissa. Yritin saada väriä kuviin ja toivon, että onnistuisin. Tuli hyvin keväinen olo eilen sillä oli niin lämmin ja aurinko porotti kivasti:3 Kuva joka on otettu ampiaisesta oli vaikea ottaa, sillä se lenteli edes takaisin kukasta kukkaan. Sen takia se voi olla hieman heilahtanut. Pari kuvaa missä ei ole Danaa, vaan joku eri pullip. Se on kaverini suloinen Domino<3 Kiitos vielä kerran kun jaksoit katsoa postaukseni;)
 

6 kommenttia:

  1. Tosi suloinen postaus!^^ Kuvissahan oli näköjään kaksi vierailevaa tähteäkin(; 13 kuva on lempparini(: Värit olivat kivoja ja kesäisiä. Dana on niin söpö! T: Hobitti♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti<3 Niin oli. Molemmat olivat suloisia:) Kiva kuulla:D Hyvä, sillä sitä minä vähän yritinkin:) Niin on Dominokin<3

      Poista
  2. Tosi ihana postaus! :3 Tykkäsin paljon kaikista kuvista, ja ne oli todellakin värikkäitä. Lemppari oli varmaan perhoskuva tai ampiaiskuva. ^^ Oottelen uutta postausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidit:) Hyvä, että oli mieluisia. Niitä oli vaikea ottaa;D

      Poista
  3. Ooooh! Tosi kiva postaus:3 Luin ensin, että otsikossa lukee " muumi laakson väki" Mut taisin ehkä lukee väärin Cx Kiva alkuteksi ja lopputeksikin oli kiva:33 On todellakin kiva, että loma alkaa ja pääsee loman viettoon!:* Dana on niin kaunis ja kuvat olivat hunajaisen värikkäitä, että nom nom OwO 13 kuva oli myös mun lemppari!:33 Lituskakin oli niin ylväs ja söppänä!OuO Ja oles hyvä haalari asun lainasta ja todellakin tykkäsin sun blogista:33 Domino kuvatkin oli ihania ja suloisia:) Ampiais kuva oli kiva ja myös se, missä oli perhonen!:* Mutta oottelen jo seuraavaa postausta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kauhean hyvä vastailemaan, mutta yritän:) Kivä kun säkin pidit. Kun mäkin luin sen toisen kerran luin, että siinä olisi lukenut": Muumi laakson väki" Cx Kiva kuulla sillä niitä on vaikea keksiä. " Tiedät hyvin" . Todellakin onneksi loma alkaa huomenna " JES!". Dana on hyvin hämmentynyt. " En tiedä miksi". Ainahan se lituska on söpönä<3 Kiva kuulla ja olis kiva lainata sitä joskus uudestaankin" Vink vink". Kiitos vielä kun jaksoit kommentoida:)

      Poista